Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt a Kávéüzlet – ben megtalálja. Igyon jótékony hatású ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget!

 A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganoderma-kivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé a DXN kávé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A Kávéüzletben kapható DXN ganodermás kávéi semlegesítik a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják.

A fenti tényeket figyelembe véve nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez egy egészséges kávé.

A ganoderma gomba más néven pecsétviasz gomba, lingzhi – közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét.

Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítőjükről.

 Hallott már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?

Kattintson a képre és kóstolja meg egészséges kávéját ganodermával!

black_coffee_kvuzlet

DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

Ami nagy segítség lehet, ha ezt egy barát vagy egy ismerős ajánlja egy kellemes, kevés elvárással bíró rendszer támogatásával. Akár a ma nagyon divatos online hálózati támogatást (online hálózatépítést) is igényelheti, nem csak az egészséges kávézást. Ha szeretne szert tenni némi passzív jövedelemre is – egy kis “kávé-pénzre” – már el is kezdődhet a saját Kávéüzlete.  A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási – élvezeti cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely így biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

Legyen az arabika kávé ganodermával vállalkozásának és családja egészségének alapja!

A DXN a világ a legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 100 országban, több mint 5 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.