Mit kell tudni a DXN vállalatcsoportról?

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a "One Dragon", "One World One Market" és "One Mind"koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 25. helyet foglalja el, amellyel Malajziában, e kategóriában az elsőnek számít.

"One Dragon"

Az egész folyamatot a termesztést, a feldolgozást és a marketinget egyedül a vállalat végzi, szigorú minőség ellenőrzés mellett.

"One World One Market"

Az egész világra kiterjedő csatlakozási lehetőség és bónuszrendszer minden törzsvásárló számára. Egy a világ legtöbb országában működő - kávéüzlet.

"One Mind"

A vállalat és a törzsvásárlók egyazon szándékkal összpontosítanak a DXN üzletre.

Ganoderma ültetvény

A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma
termesztésben.

Ezek a különlegességek a következők:

Megfelelő Klíma forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.
Tiszta víz 7.0 7.9 pH fenntartásával.
Friss levegő az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet
termékeinkben.

Bio-termesztés természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölő szerek és szteroidok nélkül.
Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav,
vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
Szövet kultúra módszer 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.
Felfüggesztett Elrendezési Módszer azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a
ganodermával, így annak növekedése biztosított.
A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik
megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd's Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt. 2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.
A DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első
ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd's Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999
szeptemberétől.A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.
A két DXN kávé feldolgozó gyár a 42.000 négyzetméteres beépített területtel és világszínvonalú létesítményekkel ahol étel és italtermékeket állítanak elő.
DXN újonnan alapított gyára kozmetika részlegből, valamint gyümölcslé és enzim gyártó részlegből áll. A kozmetikai termékek gyártása megkapta a GMP oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától 2007 augusztusában. Ez a gyár hozzávetőlegesen 70.000 négyzetméteres területen fekszik.

A DXN Marketing a legelső MLM vállalat, amelyik elindította az "Egy Világ Egy Piac" koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó disztribútornak, hogy közvetlenül szponzoráljon új disztribútort helyi vagy nemzetközi szinten. A DXN, Malajzia piacvezető MLM exportőre.
A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. Ez a DXN közös erőfeszítése a kutatás fejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csak lehetnek.
DXN Holding Bhd. Laboratórium Osztálya 2006. július 17én megkapta a MS ISO/IEC 17025 Akkreditációs Oklevelet a műszaki megfeleléséért,meghatározott műveleti hatóköréért és a laboratórium minőség kezelőrendszerének működéséért. A kutatás fejlesztés szintén kihangsúlyozza a DXN hosszútávú célkitűzését, hogy elsődleges fontosságúnak tekinti a környezetbarát gyakorlatot és emberi egészséget a gyártás minden fázisában.